Почала ось недавно замовляти книги через інтернет, на різних сайтах в основному, тому що одного з великим асортиментом і прийнятними цінами немає.
Хотілося б почитати цікаві новинки, у кого є на прикметі магазини?
Магазин цікавих книг
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12020-10-24 14:05:00
Поделиться22020-10-24 16:12:06
А що саме для вас "цікаві новинки"? бо мені здається, що у всіх людей різни смаки і те що подобається одному, може зовсім не подобатися іншому.
Я би на вашому місці шукала книги аналогічні тим, що вам свого часу сподобалися.
Поделиться32020-10-24 16:14:39
Напевно для кожного віку характерні свої періоди. Пам'ятаю в 15 років повернулася до казок, тоді вже дорослою дівчинкою захотілося втекти від дійсності. Зараз улюблений жанр - метафізичний реалізм - література кінця світу - розкриття внутрішніх безодень, яка криється в душі людини.
Життя досить кошмарна річ: коротке ...
Справжня література має ефект катарсису, її результат таємниче очищення, навіть якщо життя описане в ній як бруд.
Поделиться42020-10-24 21:51:21
У мене недавно трапилося емоційне перегоряння, зовсім не хотілося ні з ким спілкуватися і в цей момент прийшли на допомогу книги, купувала їх онлайн ось прекрасний магазин https://bookish.kiev.ua/ тут ви точно знайдете щось цікаве для себе!
Мені з останнього прочитаного сподобалася книга "Як давати собі раду. Чого ми навчилися за 50 книжками із саморозвитку" її написала автор популярного подкасту Джолента Ґрінберґ.
Вона містіть много гумору та Корисної информации, зокрема про ті, як навчатись новому, набіратісь сили)